Στέλιος Χανταμπάκης: Η πριγκίπισσά του γιορτάζει σήμερα – Δείτε πώς της ευχήθηκε (pics)

'Εστειλε τις θερμότερες ευχές του στους εορτάζοντες και φυσικά στην κόρη του.

Στέλιος Χανταμπάκης: Η πριγκίπισσά του γιορτάζει σήμερα – Δείτε πώς της ευχήθηκε (pics)

Μεγάλη γιορτή η σημερινή καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζει οι : Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωστάκης, Κωνσταντίνα Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, ‘Ελενα, Ελεάννα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Μαριλένα, Νίτσα.

Από νωρίς το πρωί τα social media πλημύρισαν με ευχές για τους εορτάζοντες. Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Χανταμπάκης που θέλησε να ευχηθεί στην μοναχοκόρη του Μαλένα.

«Κωσταντίνου και Ελένης σήμερα!!! Χρονια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζεται ,υγεία και χαμόγελα στη ζωή σας.. σήμερα ομως γιορτάζει και η δίκη μου Πριγκίπισσα ..Μαρια-Ελένη.. Να σας χαιρόμαστε !!!!!!!! #?? #malena #❤️» έγραψε ο ευτυχισμένος πατέρας.

Η μικρή Μαλένα είναι ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι που μας έχει κλέψει την καρδιά με τα σκέρτσα και την άνεσή της στο φακό. Τα βιντεάκια στα οποία πρωταγωνιστεί και ανεβάζει ο μπαμπάς της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενθουσιάζουν τους followers του και αποσπούν εκατοντάδες likes.

Της αρέσει ο αθλητισμός όπως και στον αδελφό της τον Μανώλη και παράλληλα ενθουσιάζεται όταν μπορεί να ...πειράζει τα πράγματα της μαμάς της, Ολγας Πηλιάκη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved