Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε πώς περνούν με τα παιδιά τους τις μέρες της καραντίνας

Πού βρίσκονται;

Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε πώς περνούν με τα παιδιά τους τις μέρες της καραντίνας

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τα παιδιά τους παραμένουν σπίτι όλο αυτό το διάστημα τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τον Μανώλη και την Μαλένα είναι εκτός Αθηνών, στο εξοχικό τους στο Βόλο, ευελπιστώντας ότι οι μέρες με τα παιδιά θα είναι σαφώς καλύτερες εκεί σε σχέση με την πρωτεύουσα.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η 'Ολγα Πηλιάκη, ως λάτρεις των social media, κάνουν συχνά αναρτήσεις, κρατώνταςδιαρκή επαφή με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Όπως λοιπόν θα δείτε, αξιοποιούν και με το παραπάνω τη δυνατότητα που έχουν να παίζουν με τα παιδιά τους στην αυλή του σπιτιού ή να γυμνάζονται οι ίδιοι.



Παράλληλα, ο Μανώλης κάνει τα μαθήματά του διαδικτυακά ενώ η μικρή Μαλένα φυτεύει ντομάτες!

"Κάνοντας δουλειές και φυτεύοντας ντοματιές. Ας ελπίσουμε ότι δε θα φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε τη γη να καρποφορήσει για να τραφούμε και ότι το κράτος θα μεριμνήσει για τις οικογένειες που δεν έχουν καθόλου εισόδημα αυτό το διάστημα. Η αγωνία μου είναι μεγάλη για όλα όσα συμβαίνουν και προσεύχομαι για το καλύτερο. Να είστε όλοι καλά", έγραψε σε ένα από το post που έκανε η 'Ολγα Πηλιάκη.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα τους καθημερινότητα λόγω κορονοϊού στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved