Στέλιος Χανταμπάκης: Έτσι έμαθε στην κόρη του να χορεύει - Το βίντεο από το παρελθόν που λατρέψαμε

#Μένουμε_Σπίτι - O Στέλιος Χανταμπάκης όπως όλοι μας, μένει στο σπίτι και «ξεθάβει» φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν.

Στέλιος Χανταμπάκης: Έτσι έμαθε στην κόρη του να χορεύει - Το βίντεο από το παρελθόν που λατρέψαμε

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και τα δύο τους παιδιά, Μανώλης και Μαλένα, πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το μοντέλο είναι από τους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz που λατρεύουμε. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι πολύ ενεργός στα social media και οι αναρτήσεις με τα δύο του παιδιά είναι όλες απολαυστικές, χιουμοριστικές και πολύ μα πολύ γλυκές.

stelios xantampakis malena xoros

Αυτές τις μέρες, μικροί και μεγάλοι, μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι. Ο ελεύθερος χρόνος είναι αρκετός και μεταξύ άλλων αναπολούμε παλιές στιγμές και χαζεύουμε φωτογραφίες από το παρελθόν. Το ίδιο από ότι φαίνεται έκανε και ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος ανέβασε ένα πραγαματικά υπέροχο βίντεο με την κόρη του από όταν αυτή ήταν ακόμα μωρό.

Στο βίντεο βλέπουμε το πώς, όπως λέει, έμαθε στην κόρη του να χορεύει και πιο συγκεκριμένα απευθύνεται στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, λέγοντάς της:

«Βρήκα δυνατές αποδείξεις για το ποιος έμαθε στη Μαλένα χορό!!! @olgapiliaki άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη-Γατάκι ... !!»

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο μπαμπά και κόρης στο παρακάτω βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved