Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της Αέλια μεγάλωσε και άλλαξε πολύ – Δείτε φωτογραφίες (pics)

Η  Αέλια έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της Αέλια μεγάλωσε και άλλαξε πολύ – Δείτε φωτογραφίες (pics)

Η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη θα γίνει 9 ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί τον Αρίωνα, οποίος έκλεισε τα τέσσερα τον περασμένο Μάρτη. Όπως έχει πει η παρουσιάστρια στο παρελθόν, ο γιος της λατρεύει την αδελφή του και μιμείται ό,τι κάνει. Λόγω διαφοράς ηλικίας, σε αυτή τουλάχιστον τη φάση, δεν παίζουν πολύ μαζί, όμως η Αέλια είναι ιδιαίτερα προστατευτική απέναντί του.

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αποφεύγοντας ωστόσο να δείχνουν καθαρά τα πρόσωπά τους.

Στις 2 Απριλίου η γλυκιά παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης της όταν ήταν μικρή γράφοντας το εξής:

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη.»


https://www.instagram.com/p/B-emt-Sol8G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγες μέρες αργότερα και με αφορμή το Πάσχα και τον διαφορετικό τρόπο εορτασμού λόγω κορονοϊού, δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία της Αέλιας, τωρινή αυτή τη φορά. Η μικρή φορούσε μπλουζάκι του Σούπερμαν και κοίταζε τον άδειο δρόμο.


https://www.instagram.com/p/B_LAFtcDq0E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκρίνοντας αυτές τις δύο φωτογραφίες βλέπεις πόσο έχει αλλάξει η μικρή τα τελευταία χρόνια. Ανατρέχοντας σε σε άλλες φωτογραφίες της που έχει στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια, γίνεται αντιληπτό ότι εκτός από το χρώμα των μαλλιών της που είναι πιο σκούρο, η Αέλια φαίνεται ότι προτιμάει να φοράει τζιν παντελόνια κι όχι φουστάνια και επίσης της αρέσει το ποδόσφαιρο!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πόσο έχει μεγαλώσει η Αέλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved