Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τις πιτζάμες που φορά η κόρη της (pics)

Η φωτογραφία της μικρής και το σχόλιο της μαμάς της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Θα πάθετε πλάκα με τις πιτζάμες που φορά η κόρη της (pics)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι απολαμβάνει το ρόλο της ως μαμά και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές καθημερινές στιγμές με τις κόρες της.

Το γεγονός ότι δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις ή να δείξει μια πλευρά της μητρότητας που μόνο στις διαφημίσεις βλέπουμε, την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Έτσι κατά καιρούς την έχουμε δει , πάντα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να μαγειρεύει με τις κόρες της, να πηγαίνουν βόλτες, να επιχειρεί να βάλει τάξη στο χάος από τα παιχνίδια, να αγωνιά για το όταν είναι άρρωστες.

Όπως συνέβη πρόσφατα με μία από τις κόρες της που από μία αγκίθα στο χέρι κατέληξε να κάνει μια μικροεπέμβαση για να την αφαιρέσει. «Αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό προς όλες εσας που το παιδί σας ταλαιπωρείται ή ταλαιπωρήθηκε ποτέ από σοβαρό ζήτημα υγείας», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ποστ η δημοσιογράφος.

Κι ενώ είχε αρκετές μέρες να δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις κόρες της, ανέβασε σε Insta Story την μικρή της Βικτώρια να κάθεται στο σκαμπό και να πίνει νερό φορώντας πιτζάμες. Όχι όμως απλές πιτζάμες αλλά με σκουφάκι φοβερό!

Με πολύ χιούμορ σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Πραγματικά απορώ τι σκέφτεται η @harakessaris όταν διαλέγει πιτζάμες για τα παιδιά μου».

Δείτε τη φοβερή φωτογραφία καθώς και άλλες με τις δύο κόρες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved