Η Φαίη Μαυραγάνη και η κόρη της Λυδία μας καληνύχτισαν με τον πιο όμορφο τρόπο (pics)

Είναι περήφανη μαμά και αυτό φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς η μελαχρινή δημοσιογράφος.

Η Φαίη Μαυραγάνη και η κόρη της Λυδία μας καληνύχτισαν με τον πιο όμορφο τρόπο (pics)

Η Φαίη Μαυραγάνη δεν συνηθίζει να κάνει τακτικές αναρτήσεις, ενώ είναι γνωστό ότι προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια η ίδια και ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης, διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Τόσο η Φαίη Μαυραγάνη όσο και ο Νίκος Μάνεσης, είναι αρκετά φειδωλοί στις αναρτήσεις που αφορούν στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, πού και πού η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN TV, κάνει κάποιες αναρτήσεις, δείχνοντάς μας πράγματα από την προσωπική της ζωή. Όπως ακριβώς έκανε και χθες (Μ.Δευτέρα) βράδυ που μας καληνύχτισε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το εντυπωσιακό σκίτσο που έφτιαξε η κόρη της μέσα σε 2 λεπτά

Η κόρη της έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική. Δεν το λέει μόνο εκείνη, το λέμε κι εμείς που θαυμάζουμε τα σκίτσα και τις ζωγραφίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η καληνύχτα και με ένα σκίτσο της Λυδίας, φτιαγμένο στο δίλεπτο. Καλό ξημέρωμα», έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη κάτω από το «γρήγορο» αλλά υπέροχο σκίτσο που έφτιαξε η κόρη της.

Δεν είναι το πρώτο σκίτσο που φτιάχνει η Λυδία

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν μερικά σκίτσα της κόρης της Λυδίας τα οποία συγκέντρωσαν πολλά εγκωμιαστικά σχόλια. Η κόρη της έχει αναμφίβολα ταλέντο στη ζωγραφική, και οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για εκείνη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το γρήγορο σκίτσο της αλλά και 10 ακόμη που ξεχωρίσαμε μέσα από τον λογαριασμό της Φαίης Μαυραγάνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved