Στ.Τσιμτσιλή: Ο γιος της έχει γενέθλια - Δείτε τις πιο τρυφερές φώτο που έχει δημοσιεύσει ως σήμερα

Ο μικρός Γιάννης-Εφραίμ έγινε 2 ετών!

Στ.Τσιμτσιλή: Ο γιος της έχει γενέθλια - Δείτε τις πιο τρυφερές φώτο που έχει δημοσιεύσει ως σήμερα

Γενέθλια έχει σήμερα ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού.

Ο μικρός Γιάννης - Εφραίμ γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 2018, ζύγιζε 2.900 γρ. σκορπίζοντας απέραντη ευτυχία στο ζευγάρι και τους δύο κόρες του, Νάγια και Μαίρη.

Το νέο είχε ανακοινώσει ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day, μερικά λεπτά μετά τις 09:00. «Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Η επιθυμία για τρίτο παιδί

Η Σταματίνα το φθινόπωρο του 2017 είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί αναφέροντας: «Θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι. Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη. Αυτή είναι ή αλήθεια μου και δεν θέλω να περάσω μια ψεύτικη εικόνα».

Τα γενέθλια του Γιάννη

Η γλυκιά παρουσιάστρια με αφορμή σήμερα τα γενέθλια του γιου της έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο:

«Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπά μας!».


https://www.instagram.com/p/B_eKqj6DBm0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved