Δέσποινα Βανδή: Στη θάλασσα με την κόρη της - Δείτε την #throwback φωτογραφία που ανέβασε (pics)

Η Δέσποινα Βανδή αναπολεί τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και μόλις ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα. 

Δέσποινα Βανδή: Στη θάλασσα με την κόρη της - Δείτε την #throwback φωτογραφία που ανέβασε (pics)

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα #Μένουμε_Σπίτι και αναπολούμε τις ανέμελες και όμορφες στιγμές προ κορονοϊού. Εάν μάλιστα έπρεπε να ταυτίσουμε μία εποχή με την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά, αυτή σίγουρα θα ήταν το καλοκαίρι.

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις διάσημες μαμάδες που μοιράζεται σχεδόν καθημερινά μαζί μαςπώς περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα. Συνήθως μας δείχνει τις λιχουδιές που φτιάχνει με τα χεράκια της για τον Ντέμη και τα παιδιά ή τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει στο σπίτι.

Σήμερα όμως, η όμορφη τραγουδίστρια, δεν ανέβασε ούτε κάποια καινούρια συνταγή, ούτε κάποιο βίντεο με την ίδια να αθλείται.

Πριν από λίγο, η Δέσποινα Βανδη ανέβασε ένα Instagram Story στo οποία μας δείχνει ότι αναπολεί τις όμορφες στιγμές πριν την πανδημία. Η φωτογραφία που ανέβασε είναι τραβηγμένη το καλοκαίρι και βλέπουμε την τραγουδίστρια και την κόρη της να κάθονται ξέγνοιαστες στην ακροθαλασσιά. Μάλιστα φαίνεται να μην έχουν καταλάβει καν οτι τις απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

Τα τελευταία χρόνια, η Δέσποινα Βανδή ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μία καλλονή.

Δείτε κάποιες από αυτές καθώς και τη φωτογραφία που μοιράστηκε η διάσημη μαμά μαζί μας σήμερα, στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved