Θάνος Πετρέλης: H σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τις κόρες και τη σύζυγό του (pics)

O γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα περήφανος για την οικογένειά του.

Θάνος Πετρέλης: H σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τις κόρες και τη σύζυγό του (pics)

Ο Θάνος Πετρέλης διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

Με την σύζυγο του Σοφία Μοσχοπούλου είναι μαζί πάνω από 24 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αγάπη, τη Σήλια και τη Ζένια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες του οι οποίες όλες έχουν πανέμορφα μάτια.

Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη γυναίκα του ηρωίδα και ότι τους έχει όλους στα... όπα-όπα. «Πολλές φορές απορώ πώς τα καταφέρνει, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις 3 παιδιά και να τα μεγαλώνεις μόνη σου, χωρίς νταντάδες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Σοφία δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια» είχε πει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.

Ως μπαμπάς αφιερώνει πολύ χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών του. «Το ωράριο των τραγουδιστών βολεύει περισσότερο, γιατί δουλεύουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται.Είμαι ευλογημένος, είμαι πολύ καλά, δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Επαγγελματικά, στην πορεία της 20ετίας, το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό» ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα και με αφορμή το Πάσχα δημοσίευσε μια πολύ όμορφη οικογενειακή φωτογραφία που αξίζει να τη δείτε.

Παράλληλα στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τις κόρες και τη γυναίκα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved