Διάσημος ηθοποιός κούρεψε την κόρη του γουλί - Δείτε ποιος είναι (vid)

Ενθουσιασμένη η κόρη του με το νέο της look.

Διάσημος ηθοποιός κούρεψε την κόρη του γουλί - Δείτε ποιος είναι (vid)

Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τόσο με την πρώην σύζυγό του όσο και με τις κόρες του.

Μάλιστα τις μέρες της καραντίνας, μία από τις κόρες του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που είναι όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας της φορώντας τις ίδιες πιτζάμες.

Όμως η φωτογραφία που έκανε αίσθηση ήταν αυτή με το νέο της look. Αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά της τόσο κοντά σχεδόν γουλί. Μάλιστα ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας ποιος …επιμελήθηκε το νέο της χτένισμα.



Ο Bruce Willis με μεγάλη προσοχή κούρεψε την κόρη του Tallulah, 24 ετών. Μάλιστα βλέποντάς τη δεν μπορεί παρά να θυμηθείς τη μητέρα της Demi Moore που πρωταγωνιστούσε στην ταινία « Η επίλεκτη».

Η Tallulah Willis εκτός από το βίντεο δημοσίευσε και φωτογραφία με τη νέα της κόμμωση με φόντο ένα δάσος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Bruce Willis έχει αποκτήσει τρεις κόρες από τον γάμο του με την Demi Moore, την Rumer 30 ετών, την Tallulah , 24 ετών, και την Scout , 27 ετών. Εχει επίσης άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 4 ετών από την τωρινή σύζυγό του Emma Heming.

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες του διάσημου ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved