#Μένουμε_σπίτι: Διάσημη μαμά μας δείχνει πώς τη ζωγράφισε το παιδί της (pics)

«Αυτή είμαι εγώ» , έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram .

#Μένουμε_σπίτι: Διάσημη μαμά μας δείχνει πώς τη ζωγράφισε το παιδί της (pics)

Με την οικογένεια της περνά τις μέρες της καραντίνας η διάσημη ηθοποιός.

Και κάνει ότι ο περισσότερος κόσμος: παίζει με τα παιδιά της και προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά της όσο πιο καλή γίνεται.

Αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media σχεδόν ποτέ δεν αναρτά φωτογραφίες των δύο κοριτσιών της. Το διαπιστώνει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα όμως ανέβασε μια ζωγραφιά της κόρης της ( πιθανόν της μικρότερης ) γράφοντας το εξής:

«Αυτή είμαι εγώ. Από το παιδί μου. Δεν απέχει από την πραγματικότητα. Όχι, δεν έχω γίνει ειδική στο ψήσιμο ή καλή μαγείρισσα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εχω να πάω γυμναστήριο δύο μήνες και δεν έχω γράψει νουβέλα. Απλώς προσπαθώ να είμαι μια διασκεδαστική μαμά και να μην χάνω την ψυχραιμία μου❤ Στέλνω σε όλους την αγάπη μου».

Αυτό ήταν το σχόλιο της Eva Mendes αποσπώντας χιλιάδες likes. Mαζί με τoν Ryan Gosling μεγαλώνουν τις δύο κόρες τους όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, ειδικά όταν και οι δυο τους είναι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

'Οσο ακόμα είναι μικρές θέλουν να τις προφυλάξουν κρατώντας την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Eva Mendes με αγαπημένα της πρόσωπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved