Διάσημη μαμά με αφορμή το Πάσχα δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της κόρης της (pics)

Η σκέψη της είναι σε όλους που βιώνουν ένα τόσο διαφορετικό Πάσχα.

Διάσημη μαμά με αφορμή το Πάσχα δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της κόρης της (pics)

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης της από διακοπές τους το Πάσχα πριν μερικά χρόνια, δημοσίευσε η διάσημη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Με αυτή τη φωτογραφία θέλησε να ευχηθεί με τον τρόπο της για το Καθολικό Πάσχα που ήταν τόσο διαφορετικό λόγω κορονοϊού.

Το Πάσχα των Καθολικών που γιορτάστηκε την περασμένη Κυριακή όπως και των Ορδόδοξων Χριστιανών, αύριο, δεν θυμίζει σε τίποτα των προηγούμων χρόνων. Με τις εκκλησίες κλειστές και τους πιστούς στα σπίτια, το φετινό Πάσχα είναι σίγουρα το πιο ιδιαίτερο της ιστορίας.

Η διάσημη μαμά, που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της όταν ήταν πιο μικρή στέλνοντας τις δικές της ευχές για το Πάσχα.

«Βρήκα μια γλυκιά φωτογραφία της Harper από ένα προηγούμενο Πάσχα. Οι σκέψεις μου είναι σε όλους αυτή την τόσο διαφορετική Κυριακή του Πάσχα», έγραψε η Victoria Beckhman.

Η Harper Beckhman είναι η μεγάλη αδυναμία όλης της οικογένειας Beckhman. Οι γονείς της συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες της όπως και των υπόλοιπων παιδιών τους, φυσικά, δείχνοντάς μας πόσο γλυκό κοριτσάκι είναι.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πρόσφατες φωτογραφίες της Harper Beckhman. Δεν έχει μεγαλώσει πολύ;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved