Kόρη διάσημου Έλληνα μπαμπά έγινε ενός - Δείτε πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά της στο σπίτι (pics)

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, θα του μείνουν σίγουρα αξέχαστα. 

«Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Εισαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε!».

Με αυτό το μήνυμα, ένα χρόνο πριν, ο Έλληνας παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα χαρμόσυνα νέα για τον ερχομό της κόρης του. Ο διάσημος μπαμπάς και η σύζυγός του είναι μαζί τα τελευταία οχτώ χρόνια και τους έχουμε δει και μαζί σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα, που τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε μέσα από την ταξιδιωτική του εκπομπή Happy Traveller. Ο παρουσιαστής ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του πλανήτη και μοιράζεται μαζί μας φανταστικές εικόνες και εμπειρίες. Την αγάπη του για τα ταξίδια συμμερίζεται και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη, με την οποία τους έχουμε δει και μαζί σε πολλά επεισόδια.

Ο ερχομός της κόρης τους τον Απρίλιο του 2020 ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Ανήμερα του Πάσχα, η μικρούλα έγινε ενός και οι διάσημοι γονείς γιόρτασαν τα πρώτα της γενέθλια οικογενειακά στο σπίτι, λόγω καραντίνας. Ο Ευτύχης Μπλέτσας ανέβασε μία οικογενειακή τους φωτογραφία, δείχνοντάς μας την πρώτη τούρτα της κόρης του.



Το κοριτσάκι μπορεί να είναι μόλις ενός έτους ήδη όμως έχει συνοδεύσει τους γονείς του σε πολλά ταξίδια. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες τους που έχει μοιραστεί μαζί μας ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved