Κατερίνα Παπουτσάκη-Τζένη Θεωνά: Δες τι έκαναν χθες (pics)

Οι δύο φίλες δεν μπορούν να βρεθούν εξαιτίας του κορονοϊού!

Κατερίνα Παπουτσάκη-Τζένη Θεωνά: Δες τι έκαναν χθες (pics)

Μπορεί η Τζένη Θεωνά και η Κατερίνα Παπουτσάκη να έχουν αποχωριστεί η μία την άλλη αυτό το διάστημα, όμως μιλάνε τακτικά στο τηλέφωνο και ανυπομονούν για την μέρα που θα βρεθούν ξανά μαζί, να απολαύσουν το μαμαδίστικο καφεδάκι τους και να παίξουν τα παιδιά τους.

Οι δύο μαμάδες αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους τώρα που βρίσκονται στο σπίτι μαζί και όταν μπορούν και τους το επιτρέπει ο καιρός, κάνουν και έναν περίπατο μαζί τους, για να αθληθούν οι ίδιες και για να απολαύσουν λίγο καθαρό αέρα τα παιδιά τους, όπως έκαναν και χθες.

Μπορεί να μην ήταν μαζί, να μην απόλαυσε η μία την παρέα της άλλης, όμως για χάρη των παιδιών τους φόρεσαν αθλητικά και πήραν... τους δρόμους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφιά που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάξιμο, σχολιάζοντας: «Καταλαβαίνω πως αυτές οι μέρες είναι πιο δύσκολες για τους ανθρώπους χωρίς οικογένεια.. Κι όταν πάω να γκρινιαξω γιατί είναι κάπως ζόρικο
να μην έχεις ούτε λεπτό "για σένα", σφιχταγκαλιαζω τα μωρά μου και νιώθω ευτυχία και ευγνωμοσύνη!
Λίγη υπομονή ακόμα αδέρφια! Ερχεται καλοκαιράκι και όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη ? Σας αγαπώ ?».

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά, έχοντας βάλει τον μικρό Αρίωνα στο καρότσι του, έκανε μια βόλτα μαζί του απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη φύση, λίγο πριν χαλάσει ο καιρός. Όπως βλέπετε σήμερα, ο καιρός δεν ενδείκνυται για βόλτες και περιπάτους.

Στη φωτογραφία η όμορφη ηθοποιός έγραψε: «Δεν ξέρω αν η ζωή τυχαία με οδήγησε ή αν μόνη μου θέλησα να φτάσω. Σε τούτη την στιγμή, σε τούτη την "στροφή" ένιωσα γαλήνη και αρμονία. Σήμερα, τώρα, εδώ, μαζί σου έπρεπε να βρεθώ. Αυτός είναι ο δρόμος μου. Ήρθα σωστά!».

Δείτε τις φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved