Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της - Αξίζει να τις δεις

Δεν χορταίνει να παίζει με τα παιδιά της.

Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της - Αξίζει να τις δεις

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να μένει στο σπίτι λόγω καραντίνας, όμως, κάνει ότι μπορεί για περνάει καλά με τα δυο της παιδιά.

Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία είναι η καλύτερη παρέα για την γλυκιά παρουσιάστρια η οποία μέσα από τα social media μοιράζεται πολλές στιγμές αλλά και σκέψεις από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Οι χθεσινές φωτογραφίες όμως ξεχωρίζουν καθώς είναι πολύ τρυφερές καθώς είναι με τα δυο της μωρά και δεν μπορεί να αντισταθεί στη θέα και μόνο των μικρών ποδιών τους.

«Σήμερα ξύπνησα πεινασμένη», έγραψε η Δούκισσα Νομικού δείχνοντας τη να προσπαθεί να «φάει» τα πατουσάκια του Σάββα και της Αναστασίας.

Βάφτιση παιδιών

Η γλυκιά παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε αποκαλύψει ότι λόγω κορονοϊού αναβάλλεται πλέον και η βάφτιση των παιδιών της που ήταν να γίνει το καλοκαίρι.

«Αυτός ήταν ο στόχος, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε.Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση. Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είπε η χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε τα πολύ όμορφα στιγμιότυπα πυ δημοσίευσε με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved