H Amy Schumer έπρεπε να αλλάξει το μεσαίο όνομα του γιου της γι' αυτόν τον ξεκαρδιστικό λόγο

Όταν η Amy Schumer ανακοίνωσε το όνομα του γιου της 11 μήνες πριν, κάτι μας έκρυβε!

H Amy Schumer έπρεπε να αλλάξει το μεσαίο όνομα του γιου της γι' αυτόν τον ξεκαρδιστικό λόγο

Με κάποιο τρόπο το όνομα Gene Attell Fischer, ήταν ένα ψεύτικο όνομα για να προστατέψει την ιδιωτικότητα του γιου της, αλλά η ίδια η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν πραγματικό και ότι το... άλλαξε.

«Τώρα ονομάζεται Gene David Fisher... Ήταν Gene Attell Fischer, αλλά συνειδητοποιήσαμε αργότερα ότι κατά λάθος ονομάσαμε τον γιο μας "genital" (στα ελληνικά σημαίνει γεννητικός)».

Αυτό ακριβώς είχαν πει και κάποιοι θαυμαστές της έναν χρόνο πριν όταν έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα.

Σχολίασαν αρνητικά το όνομά του κάνοντας ίσως την ίδια και τον σύζυγός της να σκεφτούν καλά την επιλογή τους.

Χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν αν ο λόγος που άλλαξαν το όνομά του μικρού ήταν αυτός ή πραγματικά το έκαναν απλά για να προστατέψουν τον μικρό.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που άλλαξαν το όνομα του γιου τους, η Schumer και ο σύζυγός της, μάλλον άκουσαν τους θαυμαστές τους και έκαναν το Attell, David.

Να σας θυμίσουμε πως η ξανθιά κωμική ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την ίδια περίοδο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Meghan Markle και γέννησαν με μερικές εβδομάδες διαφορά.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτήσεις που συγκρίνουν τη δική της πραγματική και δύσκολη μαμαδίστικη καθημερινότητα με την καθημερινότητα της Meghan.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved