Κι όμως η καραντίνα έκανε τη Σία Κοσιώνη να δημοσιεύσει 4 φωτογραφίες του γιου της (pics)

Το #Μένουμε_σπίτι έκανε την Σία Κοσιώνη, να μας δείξει περισσότερο από ποτέ, τον γιο της!

Κι όμως η καραντίνα έκανε τη Σία Κοσιώνη να δημοσιεύσει 4 φωτογραφίες του γιου της (pics)

H όμορφη δημοσιογράφος στην καθημερινότητα της είναι «ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί». Έτσι την είχε περιγράψει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η μητρότητα την έκανε να αλλάξει προτεραιότητες, χωρίς ωστόσο να αφήσει πίσω τη δουλειά της. Αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον μικρό Δήμο, παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε η ίδια θεωρούσε σημαντικά. Ο ερχομός του γιου της την έκανε να νιώθει πιο ευαίσθητη γι' αυτό που κάνει και αυτό επειδή η «κεραίες» της, όπως συγκεκριμένα ανέφερε η ίδια πριν καιρό σε συνέντευξή της, έγιναν ευαίσθητες σε κάποια θέματα που δεν την συγκινούσαν πριν.

Όσο προσπαθεί κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά της, γι' αυτό και αν προσέξει κανείς, οι αναρτήσεις με τον γιο της στο Instagram είναι λιγοστές.

Ωστόσο, η καραντίνα την έκανε να δημοσιεύσει τέσσερις φωτογραφίες του Δήμου, δείχνοντάς μας τι κάνει η ίδια με τον μικρό στο σπίτι.

Οι δυο τους ζωγραφίζουν, παίζουν με τον μπαμπά Κώστα Μπακογιάννη, κάνουν περιπάτους και η φωτογραφία που μας άρεσε περισσότερο, ήταν εκείνη που δείχνει τον Παύλο, γιο του δημάρχου Αθηναίων, να παίζει με τον μικρό του αδερφό, Δήμο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες και πείτε μας, ποια από όλες σας αρέσει περισσότερο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved