Γνωστή Ελληνίδα γεννά από μέρα σε μέρα και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (Vid & Pics)

Από μέρα σε μέρα θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα! Έχει μπει στον μήνα της και αγωνιά να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της!

Γνωστή Ελληνίδα γεννά από μέρα σε μέρα και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (Vid & Pics)

Για δεύτερη φορά γονείς ετοιμάζονται να γίνουν πασίγνωστος αθλητής και η όμορφη γυμνάστρια σύζυγός του.
Το ζευγάρι πριν από τέσσερα χρόνια είχε ολοκληρώσει την ευτυχία του με τον ερχομό του γιου του καιτώρα έρχεται ένα ακόμα παιδί για να ενισχύσει τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί για τους δυο τους.

«Η εγκυμοσύνη είναι ένα ισχυρό σοκ για την ψυχολογία και το σώμα. Επιπλέον, το μωρό έχει ανάγκη τη μαμά του, οπότε, αν η μαμά του είναι έγκυος, κάπως μοιράζεται το πράγμα. Θέλω να περάσει λίγο ο καιρός και μετά βλέπουμε» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της εκείνη, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον άνδρα της ζωής της.

Η πανέμορφη Ελληνίδα, που πρόσφατα και η Ελένη Μενεγάκη είχε ξετρελαθεί μαζί της στην εκπομπή, Ελένη, γιατί παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της είχε απίστευτη ευλυγισία και έδειχνε ασκήσεις για εγκύους, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί μπροστά στον καθρέφτη της και να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μένει σπίτι και… περιμένει να γεννήσει, ενώ αναπολεί και όμορφες στιγμές από τις περσινές διακοπές της στην Ιταλία, η οποία αυτό τον καιρό βιώνει δύσκολες στιγμές αφού καθημερινά πεθαίνουν δεκάδες άνθρωποι από τον κορονοϊό!

Δείτε για ποια Ελληνίδα πρόκειται στην gallery και στο βίντεο που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved