«Γεια σου παππού μου, γεια σου γιαγιάκα μου!» - Η συγκινητική φώτο Ελληνίδας ηθοποιού (pics)

Είναι συγκινητικό να βλέπεις παιδιά να χαιρετούν έστω κι από μακριά τη γιαγιά και τον παππού.

«Γεια σου παππού μου, γεια σου γιαγιάκα μου!» - Η συγκινητική φώτο Ελληνίδας ηθοποιού (pics)

Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για όλους. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε αναγκαστεί να αποχωριστούμε τους ανθρώπους μας, την οικογένειά μας. Γιαγιάδες και παππούδες μένουν μόνοι μη μπορώντας να δουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Το ίδιο ισχύει και από την απέναντι πλευρά.

Τα εγγόνια δεν μπορούν να αγκαλιάσουν, να φιλήσουν και να παρηγορήσουν τη γιαγιά και τον παππού αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα συναισθήματα πολλά... και η ελπίδα βρίσκεται κάπου εκεί έξω και μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα ξεπεραστεί γρήγορα όλο αυτό που βιώνουμε και θα αγκαλιάσουμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους.

Αυτή την ελπίδα έχει και η μικρή Φραντζέσκα - Νικολέτα.

Η ηθοποιός μαμά της δημοσίευσε τη φωτογραφία που τη δείχνει να χαιρετά από το μπαλκόνι τη γιαγιά και τον παππού της (νοητά μιας και δεν ήταν από κάτω) σχολιάζοντας: «Γεια σου παππού μου!!! Γεια σου γιαγιάκα μου!!! Καλό μας μήνα!!! #mylife #mygirl #family #grateful #karantina #menoumespiti».

Στο μπαλκόνι όπως και η ηθοποιός αποκάλυψε, η κόρη της βγήκε για να μαζέψει λίγη βιταμίνη D...



H Πέγκυ Τρικαλιώτη μένει στο σπίτι με την κόρη της και ανυπομονεί να περάσει ο κορονοϊός για να αγκαλιάσει ξανά τους δικούς της. Και όπως ορθά σχολίασε και κάποιος follower της... «Από μακριά και σίγουρα μαζί ξανά!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved