Η υπέροχη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Δεν φαντάζεστε τι τράβηξε την προσοχή του Σάββα (pics)

Μέσα από την ανάρτηση της έδειξε σε όλες τις μαμάδες τι πρέπει να κάνουν τώρα που είναι μέσα στο σπίτι με τα παιδιά τους!

Η υπέροχη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού - Δεν φαντάζεστε τι τράβηξε την προσοχή του Σάββα (pics)

Βρισκόμαστε την τρίτη εβδομάδα καραντίνας και η Δούκισσα Νομικού, τηρεί ευλαβικά τις συμβουλές των ειδικών μένοντας στο σπίτι με τα παιδιά της.

Η χθεσινή ηλιόλουστη μέρα όμως την έβαλε σε σκέψεις όταν βγήκε στον κήπο για να παίξει με τον μικρό Σάββα. Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες ο Σάββας θέλησε να κόψει μια μαργαριτούλα.

«Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε. Στη φωτογραφία φαινόταν δύο μικρές μαργαριτούλες. Θα πει τώρα κανείς... «Και τι μας νοιάζουν οι μαργαρίτες της Δούκισσας;»... αλλά αν είσαι γονιός που μένεις στο σπίτι με τα παιδιά σου σε νοιάζουν. Γιατί; Γιατί δεν είναι οι μαργαρίτες το θέμα σε αυτό το άρθρο, αλλά το τι κατάφερε να δει ο Σάββας πάνω στη μαργαρίτα.

«Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα "μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι". Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι ?) Γιατί σας το λέω τώρα αυτό;
Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών. Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά... Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτουμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του. Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά.
#foodforthought #menoumespiti»..

Όπως γράφει και η Δούκισσα στο ποστ της, μας έχει δοθεί η ευκαιρία να σταματήσουμε το χρόνο έστω και για μια στιγμή, να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας, να παίξουμε μαζί τους και να παρατηρήσουμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα προσέχαμε ποτέ.

Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας τώρα που μπορείτε. Εκμεταλλευτείτε τον εγκλεισμό και γίνετε κι εσείς για λίγο παιδιά!

Swipe up για να δείτε τη φωτογραφία. Αλήθεια μπορείτε να διακρίνετε το μικρό κουνουπάκι που βρίσκεται στην αριστερή μαργαρίτα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved