Ελίνα Ακριτίδου: Διπλά γενέθλια για αυτήν και τον γιο της - Δείτε τι έκαναν εντός σπιτιού (pics)

Μαμά και γιος γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους και η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μία υπέροχη φωτογραφία.

Ελίνα Ακριτίδου: Διπλά γενέθλια για αυτήν και τον γιο της - Δείτε τι έκαναν εντός σπιτιού (pics)

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, αν και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πολλά για αυτήν καθώς η ίδια διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.

Τα τελευταία 19 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Αν και η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο σπίτι, με μόνη εξαίρεση γενέθλια και γιορτές.

Η 29η Μαρτίου είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια της ηθοποιού καθώς έχει γενέθλια και η ίδια αλλά και ο γιος της, Νικόλας. Με αφορμή αυτήν την περίσταση η Ελίνα Ακριτίδου ανέβασε μία φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά και μας περιέγραψε πώς γιόρτασαν φέτος τα γενέθλια τους που όλοι αναγκαστικά #Μένουμε_Σπίτι:

«Διπλά γενέθλια!! Διήμερο πάρτυ!! Κεκλεισμένων των θυρών φυσικά! Παρ’ όλα αυτά δεν χάνουμε το κέφι μας και χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ!!! Μαγειρεύουμε, παίζουμε, κάνουμε γυμναστική, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, χορεύουμε, κάνουμε όνειρα για το μέλλον... και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!! Μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω δώρο στο αγοράκι μου!!! Αλλά ούτε αυτό πειράζει!!! Θα του το χρωστάω!!! Θα θυμόμαστε για πάντα και οι δύο μας αυτά τα γενέθλια!! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να μας χαίρεστε!! Να είναι η κάθε μέρα όλων μας καλύτερη από την προηγούμενη και να μετρήσουμε όσο λιγότερες απώλειες γίνεται!! Καλή δύναμη και καλή ελευθερία!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!#birthday #bestdayever#boysbirthday #lovemyfamily #lovemyson #lifeisgood #laugh#».

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved