Ημέρα της Γυναίκας: Ελληνίδες μαμάδες πόζαραν με τις κόρες τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Πολλές ήταν οι διάσημες Ελληνίδες που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας.

Ημέρα της Γυναίκας: Ελληνίδες μαμάδες πόζαραν με τις κόρες τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, το Ιnstagram «γέμισε» από μηνύματα για τις γυναίκες.

Γνωστές Ελληνίδες θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στις γυναίκες όλου του κόσμου που παλεύουν καθημερινά να είναι δυνατές και να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους δυσκολίες.

Κάθε μήνυμα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο και δεν περιορίζεται μόνο στη γυναίκα- σύντροφο, ή στη γυναίκα – μάνα, αλλά στη γυναίκα που διεκδικεί σε όλο τον κόσμο ισότητα και ισονομία.

«Για μένα γυναίκα σήμερα ειναι να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν, να στηριζεις τις άλλες γυναικες, να επιζητάς αξιοκρατία στην επαγγελματική σου ζωή, να ενδυναμώνεις την γυναικεία σου υπόσταση και τα χαρακτηριστικά της (αναπτυγμένης) συναισθηματικής σου νοημοσύνης. Η Ημέρα της Γυναίκας, όπως και άλλες τέτοιες επέτειοι, με θυμώνουν και με πεισμώνουν γιατί μου θυμίζουν όλα αυτά που δεν έχουν γίνει.... Εγώ θέλω να γιορτάζω κάθε μέρα και αν πρέπει να γιορτάζω και τη σημερινή, είναι ως υπενθύμιση για όλα αυτά που δεν έχουν κατακτηθεί ακόμα. #internationalwomensday #love #women #equality #meritocracy», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Στη gallery που ακολουθεί θα διαβάζετε και άλλα μηνύματα γνωστών Ελληνίδων μαμάδων που τα μοιράστηκαν με τους followers τους.

Μεταξύ αυτών είναι της Σίσσυς Φειδά, της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Κλέλιας Πανταζή, και άλλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved