Δέκα διάσημες γυναίκες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά αλλά δεν το έβαλαν κάτω (vid)

Ποιες διάσημες γυναίκες είχαν προβλήματα γονιμότητας.

Δέκα διάσημες γυναίκες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά αλλά δεν το έβαλαν κάτω (vid)

Δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες που ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, όμως αποδείχτηκε στην πορεία ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Άλλες, είχαν πρόβλημα σύλληψης, άλλες απέβαλλαν πάνω από τρεις φορές και άλλες είχαν προβλήματα υγείας που καθιστούσαν αδύνατη μια εγκυμοσύνη.

Όμως η επιθυμία τους να έχουν ένα παιδί ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες, απεναντίας αναζήτησαν εναλλακτικές και τελικά τα κατάφεραν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και όχι το μοναδικό, η Brooke Shields η οποία με τον σύζυγό της Chris Henchy, έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Πριν μείνει έγκυος είχε αποβάλει μία φορά και είχε προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να μείνει έγκυος με εξωσωματική άλλες επτά φορές!

Ήθελε όσο τίποτε άλλο ένα παιδί και μόλις τα κατάφερε δεν μπορούσε, όπως λέει, ούτε να του χαμογελάσει. «Το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να εξαφανιστώ και να πεθάνω. Δεν θα έπρεπε να υπάρχω και το παιδί μου θα ήταν καλύτερα χωρίς εμένα. Πίστευα ότι τίποτε δεν επρόκειτο να φτιάξει και να πάει καλά», ανέφερε στην ομιλία της μετά από βραβείο που της απονεμήθηκε από το κέντρο καταπολέμησης αντίστοιχων προβλημάτων. «Ήθελα να ρίξω το αυτοκίνητό μου σε ένα τοίχο, αλλά είχα το παιδί μου στο πίσω κάθισμα και αυτό με εκνεύριζε ακόμη περισσότερο. Μιλούσα στο τηλέφωνο με μία φίλη μου και αυτή με απέτρεψε από το να το κάνω», τόνισε, λέγοντας πως κάποια στιγμή ο γιατρός την βοήθησε να καταλάβει ότι όλο αυτό οφειλόταν στον οργανισμό της και πως δεν έφταιγε η ίδια.

Στη δεύτερη γέννα όλα πήγαν καλά χωρίς προβλήματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες άλλες διάσημες γυναίκες ταλαιπωρήθηκαν πολύ για να γίνουν μητέρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved