Εννέα διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μετά τα 40 (pics&vid)

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές Ελληνίδες μαμάδες που απέκτησαν το δεύτερο, το τρίτο ή το τέταρτο παιδί τους μετά τα 40, βλέπετε Ελένη Μενεγάκη, Αθηναΐς Νέγκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά υπάρχουν αρκετές διάσημες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μετά τα 40!

Εννέα διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μετά τα 40 (pics&vid)

Tόσο η φύση, όσο και η επιστήμη έχουν τους δικούς τους τρόπους να κάνουν πραγματικότητα τη ιερή επιθυμία μιας γυναίκας να έχει μία φυσιολογική εγκυμοσύνη σε όποια ηλικία επιθυμεί και κυρίως, να αποκτήσει ένα υγιές παιδί.

Αυτό φαίνεται και από τις στατιστικές, που μετά τη δεκαετία του 1980 καταγράφουν όλο και περισσότερους τοκετούς από έγκυες στις ηλικίες των 40,45, ακόμη και 50 ετών. Έτσι, δεν είναι πια σπάνιο το φαινόμενο να συναντάμε πολλές γυναίκες με απαιτητικές καριέρες να αποκτούν παιδί μετά τα 40.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα διάσημων Ελληνίδων γυναικών είναι η αγαπημένη μας ηθοποιός Βασιλικη Ανδρίτσου.

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα στα 46 της και μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Νίκο Συμεωνίδη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Βασιλική έφερε στον κόσμο, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, γύρω στις 8 το πρωί, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η ομάδα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού και τη γέννηση της κόρης της.



Ποιες είναι όμως οι άλλες διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μετά τα 40; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved