Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Αστέρι του τένις ο γιος τους - Δείτε το βίντεο (vid + pics)

Ο μικρός φαίνεται να απολαμβάνει το τένις.

Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Αστέρι του τένις ο γιος τους - Δείτε το βίντεο (vid + pics)

Μαθήματα τένις έχει ξεκινήσει ο μεγάλος γιος της Ελένης Καρποντίνη και του Βασίλη Λιάτσου.

Ο Αιμίλιος, που είναι τριών ετών, φαίνεται ότι βρίσκει το τένις ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Μπορεί να τον δυσκολεύει λίγο ο τρόπος που πρέπει να πιάνει τη ρακέτα, όμως όταν πετυχαίνει το μπαλάκι, ενθουσιάζεται.

Σε ένα από τα μαθήματα τένις, ο μπαμπάς Βασίλης Λιάτσος κατέγραψε τις προσπάθειες του γιου του και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και η γυναίκα του Ελένη Καρποντίνη αφιερώνουν πολύ από το χρόνο τους στα δυο τους παιδιά. Ο δεύτερος γιος τους, ο Αντώνης, τον προσεχή Ιούνιο θα γίνει 2 ετών.

Όπως έχει πει η Ελένη Καρποντίνη σε συνέντευξή της στο στο people η καθημερινότητα στο σπίτι είναι έντονη, ενώ ο Βασίλης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε κάθε ανάγκη των παιδιών.

«Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω». Βέβαια δεν λείπει και η βοήθεια από τους παππούδες. «Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού με τα παιδιά του.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved