Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Λάουρα έχει σήμερα γενέθλια – Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics & vid)

H Λάουρα Λάτσιου έγινε 15 ετών!

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της Λάουρα έχει σήμερα γενέθλια – Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics & vid)

9 Φεβρουαρίου σήμερα και η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει τα γενέθλιά της.

Η Λάουρα Λάτσιου έχει γίνει πλέον σωστή γυναίκα. Φέτος κλείνει τα 15 και όπως έχει αποκαλύψει και παλαιότερα η μητέρα της, Ελένη, την έχει ήδη περάσει σε ύψος.

Τι γνωρίζουμε λοιπόν για την έφηβη εορτάζουσα που σήμερα έχει την τιμητική της;

Η Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψηλόλιγνο, μελαχρινό κορίτσι. Λατρεύει τη μαγειρική και όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της, είναι ενεργή στα social media. H νεαρή δεσποινίδα είναι έχει το δικό της προσωπικό προφίλ στο Instagram το οποίο όμως είναι «ιδιωτικό».

Ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι έχει 662 followers και η ίδια ακολουθεί μόλις 557. Όσο για την φωτογραφία προφίλ που έχει επιλέξει, έχει άρωμα Ανατολής και είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω.

LAOURA LATSIOU INSTAGRAM ACCOUNT

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στα παιδιά της και μιλάει πολύ συχνά για αυτά στην εκπομπή της. Πέρυσι η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τη μεγάλη της κόρη σε θεατρική πρεμιέρα και είχε πει στην εκπομπή της:

«Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».



Για την Λάουρα έχει επίσης αποκαλύψει και το μεγάλο ταλέντο και την αγάπη της για τη μαγειρική και τα γλυκά: «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"».

Και η Λάουρα όμως, έχει αδυναμία στη μητέρα της αλλά και στα αδέλφια της. Άλλωστε οι φωτογραφίες που έχουμε δει μαζί τους στα social media δεν είναι λίγες.

ELENI MENEGAKI LAOURA VALERIA

Δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες της εορτάζουσας στην gallery που ακολουθεί.

Χρόνια πολλά Λάουρα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved