Ελένη Χατζίδου: Το σχόλιο που άναψε φωτιές και το ξέσπασμά της στο Instagram

Μερικά μηνύματα των followers έκαναν την Ελένη Χατζίδου να ξεσπάσει στο Instagram!

Ελένη Χατζίδου: Το σχόλιο που άναψε φωτιές και το ξέσπασμά της στο Instagram

«Μην βγάζεις φωτογραφίες το μωρό σου στα σοσιαλ..», «Γτ είναι πολύ επικδυνο Όχι μωρά στο ίντερνετ», «Καλο ειναι να ενημερωνομαστε πριν εκφερουμε την γνωμη μας.βγαζει συνεχως ανακοινωσεις η αστυνομια μπορεις να μαθεις απο εκει.@eleni.hatzidou», είναι μόνο λίγα από τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η όμορφη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από μαμάδες.

Η ίδια θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Μελίτα, «Έχει επαληθευτεί
Περάσαμε για να σας στείλουμε τα Φιλιά μας κ να σας πούμε ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της εκτός από τη μανούλα! Όλοι έχουν γνώμη, φυσικά κ να τους ακούμε αλλά η μανούλα εκτός από γνώμη έχει κ ένστικτο».

Αμέσως οι θαυμάστριες της Ελένης Χατζίδου έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία της και να δώσουν την απάντησή τους σε αυτό υπερασπίζοντάς τη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικά από τα σχόλια των μαμάδων και πείτε μας τι πιστεύετε; Κάνει καλά που εμπιστεύεται το δικό της ένστικτο ή όχι; Να δίνει σημασία σε ό,τι τις στέλνουν στο Instagram;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved