Φωτεινή Αθερίδου: Φωτογραφίζει τον γιο της στην αγκαλιά του καλύτερου φίλου της (pics)

Καιρό είχε να δημοσιεύσει νέα φωτογραφία του γιου της.

Φωτεινή Αθερίδου: Φωτογραφίζει τον γιο της στην αγκαλιά του καλύτερου φίλου της (pics)

Η Φωτεινή Αθερίδου μετά από αρκετό καιρό ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία του γιου της.

Ο μικρός Θοδωρής, θα γίνει σε λίγες μέρες 5 μηνών και η μαμά του δείχνει πώς έχει βρει τους ρυθμούς που «επιβάλλει» η μητρότητα.

‘Αλλωστε ποια μαμά τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση δεν είχε ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος, κανονικό μπάνιο και μια σύντομη βόλτα;

Η νεαρή ηθοποιός, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννα, δεν παρέλειπε μέσα από τα post της, να σχολιάζει, με το χιούμορ που τη διακρίνει, όλες τις φάσεις που βίωνε.

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Μονόλογος κούρασης :
Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά !
Με λένε φωτεινή και είμαι καλά!
Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά !? Με λένε Φωτεινή και είμαι καλά ;;;»


https://www.instagram.com/p/B7Y3R41pdj7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη γέννα μέχρι σήμερα, έχει επανέλθει στα κιλά της ( εμάς μας φαίνεται ότι αδυνάτισε αρκετά), ενώ με κάθε ευκαιρία πηγαίνει θέατρο για να δει παραστάσεις που πρωταγωνιστούν φίλοι και γνωστοί της.

Κι ενώ παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η ηθοποιός είχε αρκετό καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία του γιου της. Η πιο πρόσφατη ήταν εκείνη με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα να ταΐζει τον γιο τους.

Πριν μερικές μέρες όμως, η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε μια φωτογραφία με τον καλύτερο φίλο της, τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Στάμο Σέμση να έχει αγκαλιά τον Θοδωρή junior.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved