Κλέλια Πανταζή: Ο μόλις ενός μηνός γιος της μαγειρεύει - Θα πάθετε πλάκα με τη φώτο που δημοσίευσε

Πραγματικά η φωτογραφία της Κλέλιας Πανταζή «τα σπάει»!

Κλέλια Πανταζή: Ο μόλις ενός μηνός γιος της μαγειρεύει - Θα πάθετε πλάκα με τη φώτο που δημοσίευσε

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έγιναν γονείς στις 8 Δεκεμβρίου και ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Τα νέα της γέννησης του μικρούλη πρώτα έκανε γνωστά η αδερφή της Κλέλιας, Άννυ Πανταζή μέσα από τον δικό της λογαριασμό και αργότερα ακολούθησαν τα ποστ των ευτυχισμένων γονιών.

50 μέρες μαμά και έτσι μοιάζει η ζωή της

Η Κλέλια Πανταζή δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στο Instagram όπως και ο σύντροφός της Λευτέρης Τσάκαλος. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα τους άλλαξε και πλέον όλοι ακολουθούν το πρόγραμμα του μικρούλη.

Πάνες, μπιμπερό, θήλαστρα, αποστειρωτές, πιπίλες, μωρομάντηλα, είναι μόνο λίγα από όλα εκείνα που μπορεί κανείς να βρει στο σπίτι της Ολυμπιονίκη.

Μέσα από τις φωτογραφίες η όμορφη αθλήτρια δείχνει πώς περνά με το μωρό και μάλιστα πριν μερικά 24ωρα μας έδειξε και το πρώτο παιδικό πάρτι που επισκέφθηκε με τον Μιχαήλ-Άγγελο και δεν ήταν άλλο από της ξαδέρφης του και κόρης της Άννυς Πανταζή, Χριστιάννας.

Εκτός από τις φωτογραφίες όμως, η Κλέλια δημοσιεύει και Inta Stories με τον μικρό της. Το πιο όμορφο απ' όλα; Αυτό που τον δείχνει να... μαγειρεύει.

Τι; Δεν μας πιστεύετε; Η μαμά Κλέλια για να εντυπωσιάσει τον «πεθερό» Σάββα Πούμπουρα, που ως γνωστόν λατρεύει τη μαγειρική, έβαλε τον μπόμπιρά της να μαγειρέψει μια λαχταριστή μακαρονάδα με σάλτσα.

Την φωτογραφία της συνόδευσε με το σχόλιο, «Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τον πεθερό» και το «My sous chef».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία της που μέχρι στιγμής είναι μακράν η καλύτερη και η πιο χιουμοριστική που έχουμε δει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved