Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιορτάζει 10 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγό της - Η φώτο και το τρυφερό μήνυμα

Δέκα χρόνια μαζί!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιορτάζει 10 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγό της - Η φώτο και το τρυφερό μήνυμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό έχουν επέτειο. Όχι γάμου, αλλά γνωριμίας.

Το ζευγάρι μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια απέκτησε τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο, που είναι τα σημαντικότερα «επιτεύγματα» της κοινής ζωής του, και παράλληλα, καταφέρνει να διατηρεί ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής, οικογενειακής και προσωπικής του ζωής.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο ποινικολόγος γνωρίστηκαν σε ένα μαγαζί που έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο People η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν τυχαία ακόμα μια φορά και ακολούθησε το πρώτο τους ραντεβού. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά είχαν βγει στις 9.00 το βράδυ και μέχρι τις 2 τα ξημερώματα δεν είχαν καταλάβει πώς πέρασε η ώρα.

Στους έξι μήνες που ήταν μαζί, της έκανε πρόταση γάμου και μετακόμισε στο σπίτι του Θέμη.

Οι δυο τους μοιράζονται τα πάντα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ συχνά ζητά τη γνώμη του για πολλά θέματα που την αφορούν.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να γιορτάσει την επέτειο γνωριμίας με τον άνθρωπό της δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας το εξής:

«10 χρόνια μαζί... Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή ... Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! #myman #myfamily #tenyearsanniversary».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά για την επέτειο στην εκπομπή της, Happy Day , κάνοντας ειδική αναφορά στα σχόλια των κοριτσιών της.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:





Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από της οικογένειας του ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved