Βαλέρια Λάτσιου άλλαξε εικόνα στο προφίλ της στο Instagram - Δείτε τη νέα της φωτογραφία (pics)

Και τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν λογαριασμό στο Instagram!

Βαλέρια Λάτσιου άλλαξε εικόνα στο προφίλ της στο Instagram - Δείτε τη νέα της φωτογραφία (pics)

Την αρχή στο Instagram, έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Έπειτα ακολούθησε η Λάουρα και αργότερα η Βαλέρια.

Οι ομοιότητες και οι διαφορές στο λογαριασμό τους

Ο λογαριασμός του Άγγελου Λάτσιου είναι δημόσιος, ενώ των αδελφών του όχι. Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικό λογαριασμό ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 54.600 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 88 αναρτήσεις.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του στο Instagram έγινε στις 27 Μαΐου το 2016 σχολιάζοντας: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ❤️❤️❤️ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω ❤️❤️❤️».

Ο Άγγελος στο προφίλ του έχει φωτογραφία που μας δείχνει το υπέροχο χρώμα των ματιών του και δεν την έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το ίδιο ισχύει και με τη Λάουρα, τη μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη. Η Λάουρα αν και είχε κάνει 21 αναρτήσεις μέχρι τον Ιούλιο του 2019, μάλλον κάποιες διέγραψε κρατώντας μόνο 6 αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ακολουθούν 659 χρήστες και όπως ο Άγγελος, έτσι και εκείνη δεν έχει αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ της.

Η Βαλέρια Λάτσιου όμως παρατηρήσαμε ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αλλάξει την φωτογραφία της στο Instagram και δεν το παρατήρησε κανείς.

Να σας θυμίσουμε ότι η όμορφη Βαλέρια είχε μια φωτογραφία στο προφίλ της αρκετά σκοτεινή και που με δυσκολία κάποιος μπορούσε να δει τα χαρακτηριστικά της. Πράγμα που δεν ισχύει και στη νέα φωτογραφία που έβαλε. Όπως θα δείτε και εσείς στη gallery που ακολουθεί, είναι φωτεινή και φαίνεται ξεκάθαρα το υπέροχο πρόσωπό της.

Swipe up για να δείτε τη φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved