Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με ατημέλητο look κρατώντας τη μικρή Μαρίνα (pics)

Η  Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και χθες το απόγευμα μοιράστηκε μαζί μας μία νέα φωτογραφία με την κόρη της, Μαρίνα!

 

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με ατημέλητο look κρατώντας τη μικρή Μαρίνα (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη, τις τελευταίες εβδομάδες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών μας. Πλέον είναι αρκετά ενεργή στα social media και κάθε φωτογραφία που μοιράζεται μαζί μας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μαρτυρά το πόσο όμορφα περνάει!

Τι περισσότερες φορές ποζάρει στο φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας μόνο το μαγιό της ή κάποιο αέρινο φόρεμα και αμέσως η κάθε της φωτογραφία αποσπά χιλιάδες likes. Βέβαια, οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τα παιδιά της γίνονται ακόμη πιο ανάρπαστες! Όλοι θυμόμαστε τη φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα που είχε ανεβάσει πριν μερικές εβδομάδες, στην οποία μαμά και κόρη κάθονταν αγκαλιασμένες στην ακροθαλασσιά.

Χθες το απόγευμα, η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο προφίλ της. Και πάλι τη βλέπουμε με την κόρη της Μαρίνα, της οποίας κρατάει το χέρι. Αυτό ωστόσο που μας εξέπληξε ακόμη περισσότερο, είναι το ατημέλητο στυλ της: δύο πλεξούδες, ένα σορτς και ένα backpack!

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved