Η Λάουρα φωτογραφίζει τη μαμά της Ελένη με την Μαρίνα (pics)

Μόλις μία εβδομάδα πριν εμφανιστεί ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, απολαμβάνει τις τελευταίες της φθινοπωρινές βόλτες παρέα με τις κόρες της!

Η Λάουρα φωτογραφίζει τη μαμά της Ελένη με την Μαρίνα (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη όπως θα είδατε δημοσίευσε το απόγευμα του Σαββάτου φωτογραφία με την κόρη της Μαρίνα και τα social media πήραν στην κυριολεξία φωτιά.

Τι και αν η Ελένη στο παρελθόν ήταν φειδωλή με τις αναρτήσεις της, πλέον θέλει και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα με τα παιδιά της, φροντίζοντας πάντα να καλύπτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Μόνο και όταν τα κορίτσια της θελήσουν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες τους δείχνοντας το πώς μοιάζουν, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια με τον Άγγελο.

Εκτός από τις αναρτήσεις όμως, η Ελένη απαντά και στα σχόλια των θαυμαστών της. Δεν διστάζει να αποκαλύψει την περιοχή που βρίσκεται, να στείλει φιλιά, ευχές και καρδούλες στους φίλους της ή να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της κάνουν.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις έκανε και μια φαν της που τη ρωτούσε πού βρίσκονται οι άλλες δύο κόρες της. Η Ελένη έσπευσε να απαντήσει ότι βρίσκονταν μαζί της αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η Λάουρα ήταν εκείνη που τράβηξε τη φωτογραφία.

Δείτε τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved