Ράνια Θρασκιά: Ο γιος της έγινε 8 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα του (pics)

Ο μικρός της γιος έγινε 8 ετών!

Ράνια Θρασκιά: Ο γιος της έγινε 8 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα του (pics)

Για τη Ράνια Θρασκιά, αν και η δουλειά της είναι πολύ σημαντική, οι δύο γιοι της είναι πάντα προτεραιότητα.

Ο μεγάλος της γιος, Διονύσης, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2009 και δύο χρόνια μετά γεννήθηκε και ο μικρός Κωνσταντίνος. Η όμορφη ψυχολόγος και παρουσιάστρια αν και είναι ενεργή στα social media, πολύ σπάνια μοιράζεται μαζί μας τις οικογενειακές τους στιγμές.

Η παραμονή των Χριστουγένναων όμως, για εκείνη ήταν πολύ σημαντική. Ο Κωνσταντίνος είχε τα γενέθλιά του και η Ράνια Θρασκιά μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram μία φωτογραφία από την εντυπωσιακή του τούρτα και ένα πολύ γλυκό μήνυμα:

«Γράφω, σβήνω. Γράφω, σβήνω. Είναι και αυτή η συστολή που έχω να μοιράζομαι δημόσια τα συναισθήματά μου... είναι και αυτά που είναι πιο μεγάλα από τις λέξεις... Είναι το Ευχαριστώ και η Ευγνωμοσύνη για το Δώρο της ζωής που πήρα μια παραμονή Χριστουγέννων πριν από 8 χρόνια και από εκείνο το πρωί, κρυφογιορτάζω μόνιμα μέσα μου ένα ρεβεγιόν. Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να είστε όλοι χαρούμενοι σήμερα σε ζεστές αγκαλιές αγάπης και όσοι ζείτε με ραγισμένη καρδιά να βρείτε αμέτρητους λόγους στη ζωή σας και να χαμογελάσετε ξανά...»

Η τούρτα ήταν στις αποχρώσεις του μπλε και ήταν πράγματι εντυπωσιακή. Όπως θα δείτε και εσείς ο Κωνσταντίνος πρέπει να λατρεύει το τένις, γι' αυτό και η τούρτα του είχε αυτό το θέμα.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved