Διάσημες μανούλες κάνουν... μασάζ η μία στην άλλη - Μαντεύετε ποιες είναι; (pics)

Ανέβασαν αυτή τη φωτογραφία και απέσπασαν χιλιάδες likes μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Διάσημες μανούλες κάνουν... μασάζ η μία στην άλλη - Μαντεύετε ποιες είναι; (pics)

Είναι διάσημες, επιτυχημένες, όμορφες και μανούλες. Μία πολύ δυνατή φιλία δένει τις δύο ηθοποιούς και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κοινή τους φωτογραφία. Oι δυο του γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο σχολείο όπου ήταν συμμαθήτριες και χρόνια μετά ξανασυναντήθηκαν στην ταινία "Dr. T & the Women" στην οποία και πρωταγωνίστησαν.

Η μία, εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός, είναι και κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή. Επιπλέον, είναι μαμά τριών παιδιών με το μικρότερο να γιόρτασε φέτος τα τρίτα του γενέθλια. Η δεύτερη μανούλα της φωτογραφίας είναι επίσης επιτυχημένη ηθοποιός και κόρη πασίγνωστης καλλιτέχνη. Είναι μαμά τεσσάρων παιδιών με τον μικρότερο γιο της να έχει γεννηθεί μόλις πριν 11 μήνες.

Αν και οι δυο διάσημες μανούλες, έχουν φωτογραφηθεί ξανά μαζί και στο παρελθόν, αυτό που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, δεν το περιμέναμε. Πολλές φορές, ένα μασάζ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μία μαμά για χαλάρωση και ανασύνταξη δυνάμεων και αυτό ακρβώς φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίες μας ξάφνιασαν με αυτή τους τη φωτογραφία.

Δείτε ποιες είναι καθώς και περισσότερες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @katehudson & apimages.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved