Σύλβια Δεληκούρα: Δεν φαντάζεστε τι ψάχνει να βρει ο γιος της στο αυτοκίνητο (pics)

Τον φωτογράφισε την ώρα που κάτι αναζητούσε μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύλβια Δεληκούρα: Δεν φαντάζεστε τι ψάχνει να βρει ο γιος της στο αυτοκίνητο (pics)

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι ξετρελαμένη με τον γιο της. Καθώς μεγαλώνει μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί ενώ δεν παραλείπει να τον πηγαίνει και σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Ο Ορφέας άλλωστε είναι πέντε χρονών!

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 και όπως είχε γράψει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram « ήρθε στη ζωή μας αυτός ο μπόμπιρας να μας ταρακουνήσει ,να μας αλλάξει τη ζωή ,να μας τη γεμίσει και να μας ολοκληρώσει!!! Μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάζουν γιατί αυτό το καταλαβαίνεις στο πρώτο κλάμα όχι πριν .. όταν είναι μέσα στη κοιλιά είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα χαρά ,φόβος …το άγνωστο και με το που εμφανίζεται η ευτυχία σε πλημμυρίζει τόσο πολύ έτσι όπως ποτέ ξανά δεν έχεις νιώσει και δεν υπάρχουν λόγια... υπάρχει μόνο κάτι θεϊκό…η γέννηση!!!».

Ο γιος της ηθοποιού και του Δημήτρη Λιόση, όπως θα δείτε κι εσείς, μοιάζει αρκετά με τη μαμά του καθώς είναι ανοιχτόχρωμος.

Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στο Instagram όπου είναι μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι ψάχνει. Τι είναι αυτό;

Δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved