Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πριν μερικές ώρες: «Χάσαμε το μωρό»

Ανακοίνωσαν με τη σύζυγό του την εγκυμοσύνη τον Οκτώβριο και πριν μερικές ώρες ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχασαν το μωρό.

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πριν μερικές ώρες: «Χάσαμε το μωρό»

«Λυγισμένοι! Καταρρακωμένοι. Σε σοκ. Έτσι αισθανόμαστε τώρα», άρχισε να γράφει στο Instagram ο ηθοποιός κάτω από μια φωτογραφία της συζύγου του που τη δείχνει αγκαλιά με την κόρη τους.

Ο σταρ της σειράς Dawson Creek, James Van Der Beek, έκανε πρώτα τα νέα γνωστά κατά τη διάρκεια του Dancing With the Stars, το βράδυ της Δευτέρας.

Η σύζυγός του Kimberly, ήταν έγκυος στο έκτο τους παιδί και απέβαλε την Κυριακή.

«Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ζευγαριού που περιμένει να γίνει γονιός. Χάσαμε το μωρό», είπε συγκινημένος το Van Der Beek στο βίντεο λίγο πριν βγει στη σκηνή να χορέψει. « Η μικρή ψυχή που περιμέναμε να υποδεχτούμε στην οικογένειά μας, πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή!».

«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συμβούν αυτά τα πράγματα. Αυτό έλεγα και στα παιδιά μου. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά. Σε κάνει περισσότερο άνθρωπο!».

Ο Van Der Beek, ανέφερε ότι δεν περίμενε να χορέψει στον ημιτελικούς του Dancing With The Stars τη Δευτέρα: Η Kimberly από το κρεβάτι του νοσοκομείου μου είπε "Δεν τελείωσα από το να σε βλέπω να χορεύεις!"», είπε ο ηθοποιός.

Αφού της είπε «Σ'αγαπώ» στην κάμερα, άρχισε να χορεύει το ταγκό «Take Me to Church».«Χορεύω για εσένα. Χορεύω για εμάς. Ας αρχίσουμε».



Αφού τελείωσε τον χορό, ο James Van Der Beek, πήρε αγκαλιά την κλαμένη κόρη του που καθόταν με το κοινό και την κράτησε.

Μετά το σόου, ακολούθησε η ανάρτηση με τη φωτογραφία της συζύγου του στο Instagram, που τη δείχνει εξαντλημένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved