Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά και εμείς ανυπομονούμε για περισσότερες φωτογραφίες της μπέμπας της

Η ηθοποιός μετά από 33 ώρες τοκετού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά και εμείς ανυπομονούμε για περισσότερες φωτογραφίες της μπέμπας της

Μάλιστα βιντεοσκόπησε τις ώρες που περίμενε να γεννήσει μέχρι και τη στιγμή που τελικά μπήκε στην αίθουσα τοκετού και ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Η ευτυχισμένη πλέον μανούλα κρατά στην αγκαλιά το μωρό της, αφήνοντας πίσω τόσο τον πολύωρο τοκετό όσο και την κακή ανάμνηση της αποβολής που είχε το 2018.

To rainbow μωράκι της

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtubem ταλαιπωρήθηκε πολλές ώρες, καθώς παρότι πονούσε και ένιωθε ότι πλησίαζε η ώρα για να γεννήσει, το μωρό δεν είχε πάρει θέση ακόμα. Μετά από 13 ώρες αναμονής και πόνου οι τεχνητές συσπάσεις τη βοήθησαν και μετά από 33 ώρες που έσπασαν τα νερά γεννήθηκε το μωρό.

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τον τοκετό

Η ίδια πριν μερικά 24ωρα έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον τοκετό της δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρης της, συνοδεύοντάς τη με το εξής σχόλιο: « Atlas Noa, στα 32 χρόνια της ζωής μου πίστευα ότι έχω δει πολλά μέρη, ότι έζησα πολλά πράγματα, ότι γνώρισα πολλούς ανθρώπους και ερωτεύθηκα... έπειτα όμως ήρθες εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι ήμουν ικανή να αγαπήσω κάποιον τόσο πολύ μέχρι που ήρθες εσύ στη ζωή μου. Ξυπνάω κάθε πρωί (και επίσης κάθε 2-3 ώρες) ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι είσαι δική μου και ότι είμαι δική σου. Θέλω να ξέρεις γλυκό μου κοριτσάκι, ότι ο,τιδήποτε διαλέξεις να είσαι σε αυτή τη ζωή, οποιονδήποτε διαλέξεις να αγαπήσεις, οπουδήποτε θελήσεις να πας, εγώ θα είμαι δίπλα σου. Είμαι ήδη τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Υ.Γ Οι μέρες που θα σε ντύνω σαν μπουρίτο και άλλα σνακ , μόλις άρχισαν! ❤️».

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Vogue όπου και φωτογραφήθηκε μαζί με την κορούλα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και μάθετε ποια ηθοποιός είναι:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved