Καθηγήτρια παραδίδει μάθημα κρατώντας το μωρό μαθήτριας που δεν μπορούσε να βρει babysitter (vid)

Αυτή η καθηγήτρια γίνεται viral και παράδειγμα προς μίμηση.

Καθηγήτρια παραδίδει μάθημα κρατώντας το μωρό μαθήτριας που δεν μπορούσε να βρει babysitter (vid)

Ο ρόλος της μαμάς είναι δύσκολος και απαιτητικός και όταν δεν ευνοούν οι συνθήκες, δύσκολα μπορεί να συνδυαστεί με τους υπόλοιπους ρόλους μίας γυναίκας. Η G. είναι μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει τον γιο της, ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Georgia Gwinnett College και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη, όλα είναι εφικτά.

Μία μέρα η G. είχε τρεις ώρες μάθημα βιολογίας, αλλά αδυνατούσε να βρει babysitter για να κρατήσει τον λίγων μηνών γιο της. Είχε ήδη χάσει το προηγούμενο μάθημα και δεν ήθελε να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμφοιτητές της. Έτσι, τηλεφώνησε στην καθηγήτριά της, την 51χρονη Ramata Sissoko Cissé, η οποία τη συμβούλευσε να φέρει μαζί το μωρό στην τάξη και θα δουν τότε πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση. Όπως και έγινε.

Η Ramata, προκειμένου να μπορεί η G. να κρατάει σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, πήρε ένα κομμάτι ύφασμα, το έδεσε γύρω της και έβαλε το μωρό στην πλάτη της. Έπειτα ξεκίνησε με τρομερή άνεση το μάθημα, το οποίο διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες.

Το μωρό κοιμόταν την περισσότερη ώρα της παράδοσης. Όταν μάλιστα ξύπνησε λίγο πριν το τέλος, το τάισαν χωρίς να κλάψει ούτε λεπτό.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved