Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά 0-12 μηνών κάτω από 25 ευρώ

Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων για μωρά 0 - 12 μηνών.

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά 0-12 μηνών κάτω από 25 ευρώ

Τα Χριστούγεννα φέρνουν χαρά και ταυτόχρονα φέρνουν και άγχος σε όλους τους γονείς (που εκτελούν χρέη Άγιου Βασίλη) αλλά και τους νονούς... για να μην αναφέρουμε τους θείους και τις θείες που αν δεν έχουν δικά τους παιδιά σπεύδουν να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους ανίψια.

Αν δεν ξέρετε τι δώρα να κάνετε στα παιδιά σας, τα βαφτιστήρια σας ή τα ανίψια σας, εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και μαζέψαμε μερικά από τα πιο ωραία παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Insternet και διασφαλίσαμε ώστε να μην κοστίζουν πάνω από 25 ευρώ, ώστε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας ανέπαφο!

Δείτε παρακάτω 8 παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια από 0-12 μηνών

Ludi Βρεφικό παιχνίδι μπάνιου 'Καβουράκια

3550833400098

Η ώρα του μπάνιου μετατρέπεται σε διασκεδαστική εμπειρία με το παιχνίδι ¨Καβουράκια¨ της εταιρείας Ludi. Πλατσουρίστε άφοβα, γεμίστε τα καβουράκια και παρακολουθήστε τη διαδρομή που κάνει το νερό. Στερεώνεται εύκολα στο πλακάκι της μπανιέρας ή το αφήνεται στα χέρια του παιδιού ως ανεξάρτητο παιχνίδι. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 10 μηνών.

Θα το βρείτε εδώ

Fisher Price Μουσικός Προβολέας-Ιπποπόταμος

christougenniatika paixnidia gia mora 3

ο μαλακό ιπποποταμάκι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα έπιπλο ή το κομοδίνο του μωρού για να βοηθήσει να γαληνέψει το μωρό και να κοιμηθεί. Το δωμάτιο γεμίζει με αστέρια και 30 λεπτά από χαλαρωτική μουσική, ήχους της φύσης ή μελωδίες!

Θα το βρείτε εδώ

VTech Μουσική Αγελαδίτσα

christougenniatika paixnidia gia mora 1

Μουσική μαλακή αγελαδίτσα έτοιμη για αμέτρητες αγκαλιές! Η αγελαδίτσα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα ζώα των μικρών παιδιών είναι ο πιο φανταστικός τρόπος για να μάθει το μωρό το πρώτα του λογάκια, τα γράμματα και τους αριθμούς.Διαθέτει έναν πλαστικό δακτύλιο ο οποίος έχει μελετηθεί ώστε να είναι εύκολο να κρατηθεί από τα μικροσκοπικά χέρια του παιδιού. Περιλαμβάνει 12 χαρούμενες μελωδίες και 3 τραγουδάκια τα οποία θα τραγουδήσει το παιδί μαζί με την βοήθεια της μαμάς.Τα δύο φωτεινά γεωμετρικά κουμπιά θα εισάγουν το μωρό στο ελληνικό αλφάβητο τους αριθμούς τα χρώματα και τα ζώα. Παράλληλα οι διασκεδαστικές φράσεις, τα τραγουδάκια και οι μελωδίες θα προτρέψουν το παιδί να πει τα πρώτα του λογάκια αλλά και να τραγουδήσει. Με την Μουσική αγελαδίτσα το μωρό μπορεί να μάθει σχετικά με το αίτιο και το αποτέλεσμα. Διεγείρεται η αφή και ενδυναμώνονται οι κινητικές και ακουστικές δεξιότητες του παιδιού. Συμβάλει επίσης στην ομιλία και στην παρατηρητικότητα.

Θα τη βρείτε εδώ

Ludi Μπόουλινγκ '5 ζωάκια'

3550839934559

Βρεφικό Μπόουλινγκ. 5 πλαστικές κορίνες και 1 μπάλα μνε εύκολο κράτημα ύψος της καρίνας: 15 εκ. αναπτύσσει τον συντονισμό χεριού ματιού. Εύκολος καθαρισμός με νερό και σαπούνι. Κατώτατο όριο ηλικίας: 10 μήνες

Θα το βρείτε εδώ

Playskool Φωτεινός Αγκαλίτσας-2 Χρώματα

christougenniatika paixnidia gia mora 2

Ο αγαπημένος Φωτεινός Αγκαλίτσας της Playskool, είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να συντροφεύει το μωρό σας στις πρώτες του τρυφερές και όμορφες στιγμές . Φωτιζόμενο προσωπάκι και απαλή μουσική, για το πιο γλυκό νανούρισμα.Mε 6 διαφορετικές γλυκές μελωδίες και 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας (μόνο φωτιζόμενο – μικρή ή μεγάλη διάρκεια μουσικής)

Θα το βρείτε εδώ

Αντιβακτηριδιακά ζωάκια κινουμενου σώματος clip and move

christougenniatika paixnidia gia mora 4

Τα αντιβακτηριδιακά ζωάκια της σειράς 'anbac toys' θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τους πολύχρωμους συνδυασμούς τους! Διαθέτουν εύκολο κούμπωμα για να μπορούν τα παιδιά να κατασκευάσουν την φιγούρα της επιλογής τους. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου με ειδική επεξεργασία και αντιβακτηριδιακή δράση. Πιθανά μικρόβια και βακτήρια που μαζεύονται στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μειώνονται συνεχώς, ώστε τα παιχνίδια μετά από 8 ώρες να είναι και πάλι χωρίς μικρόβια! Ένα οικολογικό παιχνίδι για μικρές ηλικίες κατάλληλο από 12 μηνών και άνω.

Θα το βρείτε εδώ

Κομφόρτερ - Γαντόκουκλα 'Αλεπουδίτσα΄

4001190419524

Υφασμάτινο κομφόρτερ -γαντόκουκλα'Αλεπού' με κόμπους στις άκρες για το στόμα, από την εταιρεία Sigikid. Κατασκευάζεται από υποαλλεργικά υφάσματα και μη τοξικά υλικά με μαλακή υφή για να συντροφεύει τα παιδιά στις πρώτες στιγμές της ζωής τους. Πρόκειται για ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές για βρέφη. Ηλικία Από 0 μέχρι 2 ετών.

Θα το βρείτε εδώ

Fisher Price Κουβερτούλα Καροτσιού

dora xristoygenniatika gia paidia

Το μωράκι σας θα αγαπήσει αυτή τη κουβερτούλα καροτσιού! Τοποθετήστε το στο πάτωμα για να παίξει το μωρό μπρούμυτα ή προσαρμόστε το στο καρότσι για να το κρατάει ζεστό. Το πάπλωμα δραστηριοτήτων πλένεται στο πλυντήριο αφού πρώτα αφαιρέσετε την κουδουνίστρα.

Θα το βρείτε εδω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved