Δώρα που μπορείτε να κάνετε όταν είστε καλεσμένοι σε παιδικό πάρτι (pics)

Παιδικό πάρτι: Πρωτότυπα δώρα που μπορείτε να κάνετε.

Δώρα που μπορείτε να κάνετε όταν είστε καλεσμένοι σε παιδικό πάρτι (pics)

Όταν το παιδί σας είναι καλεσμένο σε πάρτι, η πρώτη αυθόρμητη ερώτηση που συνήθως κάνετε είναι: «Τι δώρο θα ήθελε ο φίλος-η σου;».

Αν πρόκειται για έναν φίλο-η του που γνωρίζετε σαφώς και η επιλογή του δώρου είναι πιο εύκολη, όταν όμως δεν ξέρετε το παιδί ή έχετε εξαντλήσει σε προηγούμενα γενέθλιά του, κάποιες ιδέες για δώρα, τι κάνετε; Πιθανόν να επιλέγετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι δεν θα το έχει ή αγοράζετε κάποιο ρούχο που θα κάνει ευτυχισμένη τη μαμά αλλά δεν θα ενθουσιάσει και πολύ το παιδί (ανάλογα φυσικά και με την ηλικία του).

Υπάρχουν όμως πραγματικά πολλές ιδέες, διαφορετικές και πρωτότυπες.

Για παράδειγμα, ο επτάχρονος Αντώνης Φ. από τη Ρόδο ζήτησε από τους φίλους του στα γενέθλιά του αντί για δώρο στο πάρτι του να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid. Οι φίλοι του αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του κι όλοι μαζί συνέβαλαν να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Όταν η ActionAid ρώτησε τον Αντώνη πώς αποφάσισε να κάνει αυτήν την συγκινητική ενέργεια, είπε:

«Με στενοχωρούσε πολύ η ιδέα να γνωρίζω πως κάποια παιδιά δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν και να αναπτυχθούν σωματικά και πνευματικά.
Εύχομαι, του χρόνου να καταφέρω να μαζέψω ακόμα περισσότερα χρήματα γιατί θα ήθελα να χτίσω ένα σχολείο.»

Είναι σίγουρα μια διαφορετική πρόταση για δώρο που όμως μαθαίνει στο παιδί τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες ιδέες για δώρα που μπορείτε να κάνετε όταν το παιδί σας είναι καλεσμένο σε παιδικό πάρτι.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Φωτογραφίες: Instagram #kidsbirthdaypresent

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved