Ήρθε η ώρα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της οικογένειας!

Και να που ήρθε η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου! Τα Χριστούγεννα!

Μαργαρίτα Νικολάου
Ήρθε η ώρα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της οικογένειας!

Πραγματικά τα λατρεύω! Λατρεύω τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το κρύο, το αναμένο τζάκι, τα αναμένα φωτάκια, τις βόλτες με τον άνδρα μου και το παιδί μου, τη ζεστή σοκολάτα και φυσικά τις αγορές!

Τα δώρα, τα πολύχρωμα περιτυλίγματα, το λαμπερό χαμόγελο της κόρης μου όταν τα ανοίγει και την «δήθεν» έκπληξη του άνδρα μου όταν βρίσκει και εκείνος ένα δικό του κουτάκι κάτω από το δέντρο... από τον «Άγιο Βασίλη» (aka εμένα), που φροντίζει την οικογένεια!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ό,τι και αν αγοράζω μέσα στον Δεκέμβρη, μπαίνει σε αμπαλάζ και τοποθετείται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ακόμη και το πιο μικρό δώρο, μέχρι να φέρει ο παχουλός παππούλης με την κόκκινη στολή του, το δώρο που ζητάει το παιδί μου κάθε χρόνο.

xristoygenniatiko doro

Αυτό μου το έμαθε η μαμά μου. Όταν ήμουν μικρή, ό,τι και αν μου αγόραζε, είτε ήταν ένα ζευγάρι κάλτσες, είτε ένα μολύβι, είναι ένα αυτοκόλλητο, το τύλιγε και το έβαζε κάτω από το δέντρο. Ήθελε να έχει πολλά, μικρά και οικονομικά δωράκια να στολίζουν το δεντράκι μας.

Τώρα που έχω κι εγώ τη δική μου οικογένεια κάνω το ίδιο! Έτσι μέχρι στιγμής κάτω από το δέντρο μας έχουν μπει αρκετά μικρά δωράκια που περιμένουν να τα ανοίξει η κόρη μου!

Το επιτραπέζιο Jungle Speed SKWAK, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στο αγαπημένο της χρώμα και το παιδικό βιβλίο Κοκό Σανέλ, είναι μερικά από τα δώρα που την περιμένουν κάτω από το δέντρο.

doro gia mama kai paidia 2
athlitika papoutsia gia paidia
koko sanel

Όσο για το MP4 που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη; Αυτό θα έρθει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

mp4

Εκτός από την κόρη μου όμως, δωράκι θα πάρει και ο σύζυγός μου! Για αυτόν διάλεξα ένα πακέτο περιποίησης και ενυδάτωσης για το μούσι του!

5214000232247.mainImage

Τώρα θα μου πείτε πώς τα έχω πάρει όλα αυτά τόσο νωρίς! Όπως σας είπα, από τις αρχές του Δεκέμβρη και σιγά σιγά, αγοράζω τα δώρα για τους αγαπημένους μου από τα Public. Επειδή ο χρόνος μου όμως είναι περιορισμένος, όλες οι αγορές γίνονται online. Εδώ μπορείτε και εσείς αν θέλετε να αγοράσετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι!

Όσο για τον εαυτό σας; Απλά κάντε μια λίστα με τα δώρα που θέλετε και δώστε τη στον άνδρα σας και τα παιδιά σας. Αφήστε τους να διαλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο και ίσως βρείτε και εσείς κάτι για εσάς κάτω από το δέντρο. Όσο για εμένα; Εγώ στη δική μου λίστα έβαλα ένα άρωμα , ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα πορτοφόλι ελπίζοντας η κόρη μου με τον άνδρα μου να φροντίσουν να βάλουν έστω και ένα κουτί με κάποιο από αυτά τα δώρα για εμένα κάτω από το δέντρο!

portofoli doro

Καλές γιορτές και καλές αγορές! #Ανυπομονώ για τα δώρα μου... Εσύ;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved