Η Νίκη Κάρτσωνα συγκινεί με το μήνυμά της: «Μπαμπά μη με αφήσεις» (pics)

Η απώλεια του μπαμπά της, της έχει στοιχίσει πολύ.

Η Νίκη Κάρτσωνα συγκινεί με το μήνυμά της: «Μπαμπά μη με αφήσεις» (pics)

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της διανύει η Νίκη Κάρτσωνα καθώς πριν από περίπου ένα μήνα έχασε τον μπαμπά της.

Μάλιστα το δυσάρεστο νέο είχε κάνει γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram .

«Ήρθε η στιγμή λοιπόν... Να πούμε αντίο..Ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Η δύσκολη στιγμή, να φύγεις... Έτσι αποφάσισες Και αυτό είναι που θα σκέφτομαι στα δύσκολα. Έτσι αθόρυβα και στα κλεφτά το πήρες πια απόφαση πως θες να φύγεις... Να πας το δικό σου όμορφο ταξίδι...

Όπως και να το πεις όμως η απουσία είναι το ίδιο έντονη... Δεν θα την ξαναπώ αυτή τη λέξη ΜΠΑΜΠΑ. Μέχρι εδώ ήταν για μένα, τη Μαρία και τη Βάσω... Και είναι δύσκολο γαμώτο να μην το ξαναπείς.

Να μην ξαναμιλήσουμε, να μην σε ξαναδούμε...Έφυγες μπαμπά, αυτή είναι η ιστορία. Θυμάμαι, μικρό κορίτσι ήμουνα όταν εκεί, στην πλατεία πάνω μου μίλησες και για το θάνατο... Θυμάμαι πόσο έκλαψα, πόσο συγκλονισμένη ήμουνα όταν μου είπες πως, κάποια στιγμή θα έχανα και εσάς.

Απαρηγόρητη ήμουνα ΜΠΑΜΠΑ και ας μου έλεγες πως, χρόνια μετά πολλά θα γίνει ότι γίνει... Και ήρθαν τα χρόνια αυτά ΜΠΑΜΠΑ... Και ξαφνικά μεγάλωσα... Γιατί όταν έχεις τον μπαμπά σου να σε λέει παιδί, παιδί είσαι ακόμα. Μεγαλώσαμε μπαμπά και αποφάσισες να πας ταξίδι...Πάντα θα είσαι εδώ και ας μην είσαι... Στην καρδιά μας...Καλό ταξίδι... Βάσω, Μαρία, Νίκη»

Αυτό ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει δημοσιεύοντας και φωτογραφία του πατέρα της.

Χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας χωρίς τον μπαμπά της και το πρώην μοντέλο έκανε ακόμα ένα συγκινητικό post.

Διαβάστε το στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved