Νίκη Κάρτσωνα: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της (pics)

Δείτε τη φωτογραφία και τις ευχές της Νίκης Κάρτσωνα για τα γενέθλια του συζύγου της.

Νίκη Κάρτσωνα: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της (pics)

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον Νίκο Χατζή και το γιο τους Φίλιππο, δημοσίευσε η Νίκη Κάρτσωνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Κάρτσωνα παρότι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που αφορούν στην προσωπική της ζωή και ειδικά τον γιο της.

Σήμερα όμως έκανε μια εξαίρεση για τον άντρα της ζωής της, ο οποίος κλείνει τα 43 και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τρεις τους.

Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή Happy Day για το ενδεχόμενο ο γιος της να γίνει μελλοντικά μοντέλο είχε πει: «Ποτέ! Ποτέ! Είναι αγόρι! Η γυναίκα είναι ωραίο να είναι ωραία, ο άντρας δεν νομίζω ότι… Όχι, δεν θα το ήθελα…». Αντίθετα δεν έχει καμία αντίρρηση να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα τους.

Στην ίδια συνέντευξη είχε επίσης αναφέρει τα εξής: «Έχοντας αγόρι κατανοώ την πεθερά μου..» και συμπλήρωσε: «Ευελπιστώ να γίνω μια πολύ καλή πεθερά και να έχω πολύ καλές σχέσεις με τη νύφη μου».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πώς ευχήθηκε η Νίκη Κάρτσωνα στον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved