Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Λιώσαμε με τη νέα φώτο της νεογέννητης κόρης τους (pics)

Από τις 4 Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Λιώσαμε με τη νέα φώτο της νεογέννητης κόρης τους (pics)

Οι δύο αθλητές έγιναν γονείς και τα νέα κάνουν εδώ κει τρεις μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (4/11) η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική. Από το πλευρό της δεν έφυγε ο Λευτέρης, ενώ φίλοι και συγγενείς μετά το νέο της γέννησης της μικρούλας, έσπευσαν να τους επισκεφθούν στο μαιευτήριο.

Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά δώρα και όσοι το επισκέφθηκαν πήραν υπέροχα αναμνηστικά που είχε ετοιμάσει με αφορμή τη γέννηση της κόρης του.

Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού δεν άργησε να έρθει. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του δημοσιεύοντας φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τις γυναίκες της ζωής του.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία τους, δείχνοντάς μας το πόσο ευτυχισμένος είναι. Μπορεί να έχει γεμίσει με χρυσά μετάλλιο αλλά το ομορφότερο, το πιο σπουδαίο και το πιο ακριβό μετάλλιο στη ζωή του, είναι η κόρη του.

Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του.

Δείτε τη νέα φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved