Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πραγματική σχέση με τον αδερφό της (pics)

Η Δούκισσα Νομικού έχει αδυναμία στον αδερφό της και δεν το κρύβει.

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πραγματική σχέση με τον αδερφό της (pics)

Η Δούκισσα Νομικού αδιαμφισβήτητα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ελλάδα. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε για δεύτερη φορά μαμά και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η οικογένεια, ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική για το ξανθό μοντέλο και όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, είναι πολύ δεμένη και με τον αδερφό, Νικήτα, αλλά και τους γονείς της.

Με τον αδερφό της όμως, η σχέση της είναι ακόμη πιο ιδιαίτερη. Ένα χρόνο μεγαλύτερος εκείνος, ήταν πάντα μία σταθερά στη ζωή της. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκαν τις ίδιες παιδικές αναμνήσεις, αυτός από τον οποίο ακόμα και σήμερα ζητάει συμβουλές και αυτός που ό,τι και να γίνει, ξέρει ότι θα είναι δίπλα της.

Πριν από δύο χρόνια, είχε μοιραστεί μαζί μας ένα πολύ όμορφο κείμενο στο προσωπικό της blog στο queen.gr, Dutchess Daily, με αφορμή τα γενέθλια του Νικήτα. Ένα απόσπασμα αρκεί για να πάρετε μία γεύση από την ιδιαίτερη σχέση που έχουν τα δύο αδέρφια:

«Σου έχω ξαναμιλήσει για το δέσιμό μας, την αγάπη μας, τις πλάκες μας και τις βόλτες μας, τις συζητήσεις μας... Ναι, αυτές οι συζητήσεις που διαρκούσαν ώρες ολόκληρες μου λείπουν πολύ. Βλέπεις, σχεδόν κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε αναλύαμε τα πάντα. Εκείνος μπορεί να μου μιλούσε για κάποιο κορίτσι (κοφτά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες) ή για τη μπάλα και την αδικία που έγινε (λες και καταλάβαινα κάτι) κι εγώ του μιλούσα για το αγόρι που μου άρεσε στο σχολείο. Για κανένα δίωρο. Του έλεγα την παραμικρή λεπτομέρεια (με κοίταξε 2 φορές στο διάλειμμα, μου χαμογέλασε μισή φορά στη γυμναστική, μου παραχώρησε τη σειρά του στο κυλικείο και άλλα τέτοια χαζά) και μετά του ζητούσα να μου πει τη γνώμη του: Άρεσα ή όχι στο αγόρι; Και ήθελα και επιχειρήματα.»

Και σήμερα όμως, που η Δούκισσα έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, η σχέση τους παραμένει αναλλοίωτη:

«Ακόμη τον ακούω. Ακόμη τον συμβουλεύομαι. Και εκείνος ζητάει συχνά τη γνώμη μου.»

Η αδυναμία της Δούκισσας στον αδερφό της είναι φανερή και στο Instagram της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη μαμά έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες τους. Χθες μάλιστα, ανέβασε ένα ακόμα Instagram Story μαζί του.

Δείτε το στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες τους φωτογραφίες:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved