Λιώσαμε με τη φώτο της Ελένης Χατζίδου - Δείτε πώς ποζάρει η 2 μηνών κόρη της (pics)

Η μητρότητα της πάει πολύ!

Λιώσαμε με τη φώτο της Ελένης Χατζίδου - Δείτε πώς ποζάρει η 2 μηνών κόρη της (pics)

Η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου, εδώ και περίπου δύο μήνες, ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Η κόρη τους ήρθε στη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου και άλλαξε τη ζωή τους ριζικά.

Η εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας δεν ήταν εύκολη, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Ήρθε αντιμέτωπη με τη θρομβοφιλία και καθημερινά χρειαζόταν να κάνει μια ένεση ώστε να διασφαλίσει την υγεία του εμβρύου και τη δίκη της.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Τα προβλήματα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Ελένη Χατζίδου θα τα θυμάται σαν γλυκές αναμνήσεις λίγο πριν τον ερχομό της αξιολάτρευτης μικρούλας.

Ήδη από την πρώτη στιγμή ήταν ανοιχτή η Ελένη Χατζίδου με το κοινό της, δημοσίευσε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το ίδιο συνεχίσει να κάνει και τώρα.

Μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της, της γυμναστικής που κάνει και δείχνει φωτογραφίες της κόρης της. Φωτογραφίες που δεν αποκαλύπτει όμως ποτέ, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί να μην βλέπουμε τη φατσούλα της μικρής όμως η πόζα της είναι από εκείνες που σε κάνουν να λες, τι γλυκό πλάσματάκι είναι αυτό!

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved