Κατερίνα Τσάβαλου: Η κόρη της ψάχνει για λιχουδιά - Δείτε που τη φωτογράφησε (pics)

Ποιο παιδί μπορεί να αντισταθεί σε μια λιχουδιά;

Κατερίνα Τσάβαλου: Η κόρη της ψάχνει για λιχουδιά - Δείτε που τη φωτογράφησε (pics)

H Κατερίνα Τσάβαλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία της κόρης της Μελίνας.

Όπως κάθε παιδί έτσι και η μοναχοκόρη της αναζητά μια λιχουδιά να φάει. Ξεκίνησε λοιπόν το ψάξιμο και η μαμά της δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και τη φωτογράφισε.

Η Κατερίνα Τσάβαλου, και λόγω της δουλειάς της, αναρτά κατά καιρούς φωτογραφίες της στα social media και αρκετές από αυτές είναι της κόρης της, που φυσικά υπεραγαπά.Σπάνια όμως θα δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι η προτεραιότητά τους.

«Το παιδί μας πρωταγωνιστεί στην οικογένεια μας, αυτή είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής μας, η καινούργια ζωή. Ο χαρακτήρας της είναι μίξη των δύο μας. Από μένα έχει πάρει την ανεξαρτησία, την έκφραση, χορεύει... είναι χαρούμενο παιδί. Από τον πατέρα της έχει πάρει να... γίνεται αυτό που λέει και τέλος... είναι και λόγω ζωδίου, Υδροχόος, δυναμική» , είχε πει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν.

Η ηθοποιός προσπαθεί να περνά πολύ από τον χρόνο της με την Μελίνα, κάνοντας βόλτες και παίζοντας μαζί της. Σε μια τέτοια στιγμή, η μικρή ...πείνασε και άρχισε να ψάχνει μια λιχουδιά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί που βρήκε η γνωστή ηθοποιός την κόρη της να ψάχνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved