Κατερίνα Τσάβαλου: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της - Δείτε τις (pics)

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους, με νονούς τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Κατερίνα Τσάβαλου: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της - Δείτε τις (pics)

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιανουάριο του 2018. Η μικρή Μαριμέλη, όπως τη φωνάζουν, άλλαξε τη ζωή τους και δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Μαρία-Μελίνα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, βαφτίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 παρουσία συναδέλφων και φίλων του ζευγαριού. Μερικοί από τους επώνυμους που έδωσαν το "παρόν" είναι οι Χάρης Ρώμας, Κατερίνα Στικούδη και Μαριάντα Πιερίδη.

Νονοί της νεοφώτιστης, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι είναι στενοί φίλοι της Κατερίνας Τσάβαλου και του συζύγου της.

Τον Σεπτέμβρη, ανήμερα της βάφτισης, φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε, έκαναν το γύρο των ελληνικών media.

Χθες όμως, η Κατερίνα Τσάβαλου δημοσιεύεσε δέκα νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, τις οποίες ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τον στολισμό, τις μπομπονιέρες, τον μπουφέ, το φουστανάκι και τα παπούτσια της μικρής νεοφώτιστης αλλά και την εκθαμβωτική Μαρία Κορινθίου μέσα στην κόκκινη τουαλέτα της, στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @katerinatsavalou

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved