Δημήτρης Πιατάς: Δείτε για πρώτη φορά την εγγονή του αγκαλιά με την κόρη του (pics)

Είναι ένας ευτυχισμένος παππούς.

Δημήτρης Πιατάς: Δείτε για πρώτη φορά την εγγονή του αγκαλιά με την κόρη του (pics)
intimenews

Ο Δημήτρης Πιατάς δεν συμπαθεί τη δημοσιότητα. Του αρέσει να εκτίθεται μόνο πάνω στη σκηνή και αυτό κάνει με επιτυχία δεκαετίες τώρα.

Είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και αθεράπευτα δουλευταράς.

Ο ίδιος στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει μιλά περισσότερο για τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και ελάχιστα για την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια και έχει δύο κόρες. Η μεγάλη του κόρη είναι γλωσσολόγος, ζει στη Γενεύη και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Νεσατέλ.

Η μικρότερη κόρη του Ιωάννα, είναι ηθοποιός και τον Φεβρουάριο του 2018 γέννησε το πρώτο της παιδί, την μικρή Ολίβια κάνοντας τον Δημήτρη Πιατά έναν ευτυχισμένο παππού.

«Η κορούλα μου, που είναι το μωρό μου, μού χάρισε ένα άλλο μωρό. Μια κοπέλα επίσης. Οπότε έχω μια εγγόνα, την οποία τη λατρεύω. Αγωνιώ να μη μου μοιάσει», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας τότε στην κάμερα του Happy Day.

Η κόρη του Ιωάννα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις, όπως "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" , "Τα κύματα" , "Φαέθων", "Βουτιά στη Βυθούπολη".

Στον λογαριασμό της στο Instagram αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή ενώ αυτή (η φωτογραφία ) με την κόρη της είναι ίσως η μοναδική που έχει αναρτήσει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την κόρη του Δημήτρη Πιατά και την εγγονή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved